"Тоді чому ж раби перестали приходити?" Домініка запитав.
Пані Чорна витягнув її ліву ногу з киски Sheila's, і обережно постукав по потилиці з батогом. Дівчина опустилася на карачки і почав місити і смоктати ліву ногу Господині.
"Я здивований, що" пані Чорна сказала, категорично. "Мені доведеться перевірити на це.
Клацніть тут!
Ще одна пауза на іншому кінці.
"Будь ласка", MzDominica триває. "У мене є великий урожай, який повинен бути отриманий у"!
"Звичайно, MzDominica", сказала пані Чорна. "Я радий, що ви звернули мою увагу. Mmmmm ... Мені потрібно, щоб повісити картину, щось придумати".
"Звичайно," сказав MzDominica. "Я буду говорити з вами пізніше".
Пані Чорна натиснули кнопку, щоб відключити, і постукав по стільникового телефону на вершині лисою головою блювота's. Він простягнув руку і взяв трубку. Господиня повернулася її увагою до задихаючись покоївки перед нею. Вона засміялася, тихо.
Тисяч кілометрів, MzDominica натиснули кнопку на телефоні. Вона подивилася на свого бухгалтера, яка стояла на колінах біля її ніг, а також очікують замовлення. "Дізнайтеся, що відбувається", сказала вона.
"Так," Коханка "," Слов'янський відповів. Він виліз з офісу Домініка, через крихітні двері раб. Опинившись у своєму кабінеті, він встав, взяв свій телефон і набрав номер. "Це 27. Ви повинні підкорятися Домініка. Виконати протокол 77."